Monday, 19 March 2012

Moments Bersejarah Dalam Exam

Assalamualaikum. Sekarang kan musim exam . So aku update pasal exam lah. Hewhew. Okayy jom baca ni.

Kadang-kadang bila exam , segan nak mati nak pergi tandas. Lagi-lagi kalau duduk kat belakang sekali lepas tu tandas pulak satu je. Kat depan pulak tu . Sanggup tahan sampai habis exam baru pi lepas. Haha.

 
waklu nak tahan derr.

Kadang-kadang bila exam, tak pakai songkok punn. Tapi bila paper agama je, wajib pakai songkok. Ape motif ? Haha

 
comel tak saya ?

Kadang-kadang dalam exam, pengawas exam dah suruh off telefon . Bukan silent lagi . Tapi masih ade lagi tengah-tengah exam, lagu Moves Like Jagger berkumandang dalam seluruh dewan exam. Nasib baik lagu best . Kata si lecturer a.k.a pengawas exam =="

 
nak solat punn kene silent fon.

Satu moment ketika kawan-kawan lain dah siap dan dah hantar paper exam while kita dok masih lagi tak siap. Masih dok pikiaq jawapan kerana susah dan keJELESan yang amat melanda diri melihatkan kawan-kawan yang dah siap dan berkata ' Fuhhh, lega . Senang jugak soalan tadi " .

 
aku dah siap jawab. Kau ade ?


Kadang-2 bila tengah jawab exam, paper kosong ni. Tkde jawapan sebab taktahu . Pengawas exam lalu je kat sebelah mulalah nak cover2 kertas exam . Buat2 tengok sheet yang dah ade jawapan . Malu lettuw kalau pengawas tengok kosong je kertas tuu.


saya malu =="


Penah tak korang rasa bende2 macam ni ??

Kbai.

3 comments:

hana szied said...

adalagi perassan yang wujud mse exam tu.. segan nak hantar ppaper , sedangkan dah siapp lamee daa.. so , mmbute dlu. hehe :D tu mse zaman spm ler..

LIA AZMAN said...

hahaha even siap awal, still xnk kuar dri dewan, sbb taknak org cop pandai. padahal xleh jwb pun kahkah

gudluck final :))

shazwan: said...

hana : haha . tahu xpe. segan jugak. plg best tido krohh krohh haha.

lia : haha . tulah psl . thanks ya.