Saturday, 24 March 2012

Antara Moment "Indah" Dalam Hidup Gue

Okayy assalamualaikum dan camat sejahtera.

Semalam dah habis exam Alhamdulillah . Terus nak update pasal hidup aku. Aku harap korang sihat2 belaka lah ye. Kebelakangan ni aku banyak muhasabah dan munasarawak hidup aku. Moment-moment selepas ni adalah mereka yang pernah berlaku dalam hidup gue.

annoying giler kan ?

lagi-lagi kalau nak exam. Arhh !!

seyes betul kan ? Aku pun bajet je study. Study apee ? study MUKABUKU. haha :DD

lagi satu asyik kene poke je dekat fb. Aku Hempukk Kang !! Haha

Mungkin bukan Damen Ville je, FarmVille , Ninja Saga lah apelahh .
Macam-macam org invite kan. Annoying beb !

raket aku PATAH SERIBU .

Selalu sangat aku tengok status pelik dekat fb tu.

Contoh :

 " sy pki suar dalam wane biru "
" aduh, susahnye taik ni nak kuar "
"saya GAYboy"

Mesti kene hacked ni !!

Yang KAT ATAS ni semua penah tak terjadi kat korangg ???

 

Haha . Sebenarnya banyak lagi. Tujelah Kodd untuk kali ni.

 

ByeBye.



16 comments:

mirashaera kamalluddin said...

hye i daa follow ur blog yg gmpakkk nie.:) come visit myblog n follow me :) tengsss

shazwan: said...

mira : haha . xlah gempak mana . btw, thanks ya. i singgah blog u nanti :)

aleen aiden said...

keh3. terkena jugak ke idung sendiri.

shazwan: said...

aleen : haha . kantoii.

LIA AZMAN said...

haha bese lahh tuh. nway, selamat bercuti ^^

shazwan: said...

lia : hehe . tahu xpe. eh thankyou. u too :)

Putry said...

adeh comel je pic fb suh check me check me check me

shazwan: said...

putry : kan ? comel ouh. dugaan2.

nasir hamzah said...

blog yg menarik dan simple..

shazwan: said...

nasir : thankyou . simple is better .

kaizen said...

hahaha mmg best entry nih

shazwan: said...

kaizen : hehe . tahu xpe. thankyou :)

Mishter Izwän said...

teruk tul status kt FB cm tuhh. oh tidak penah terjadi pada sy . hehehe . g lahh study . tak elok adap blog jerk dan mukabuku awk tuh

shazwan: said...

izwa : haha . tau xpe. haha . sekali sekala bro.

Mr. Doctor said...

haha.. mostly true.. yg dlm kelas tu xpa la klau sama2 sengih.. tp sedih kot klau tetiba kita ja xda geng sbb dlm kelas tu bilangan murid angka ganjil.. dan ckgu pun.. "kalu masuk group sekian2.. group kamu 3 org"..

shazwan: said...

mr.doctor : yeah . tulah psl . mmg akan jd camtu. 3 org satu group. haha