Monday, 9 July 2012

Pesanan COOL buat Perempuan :)


Lelaki bukan BANK ,
Nak apa main order je. Bila dapat, terima kasih pun tak ucap.

Ucaplah sikit. Hehe.

Lelaki bukan KASUT,
Yang awak suka-suka je nak tukar2 setiap hujung minggu.

Cuba untuk setia :)

Lelaki bukan TUNGGUL ,
Awak datang bila awak memerlukan, then awak tinggalkan dia.

Appreciate sikit la. Heheh

Lelaki bukan MIKROFON ,
Yang awak suka arah-arah dia itu dan ini.

Semua orang tak suka diarah kan ?

Lelaki bukan HARIMAU ,
Garang pun, adakalanya dia manja bak kucing perlukan belaian.

Manja laki lain macam. Haha.

Lelaki bukan CWINGUM,
Bila manis awk kunyah, bila hilang manis awk tuihh mcmtu je.

Manis ke pahit, cuba terima dulu.

Dan lelaki itu bukan BADUT ,
Untuk hiburkan awk supaya awk ketawa sepanjang masa.

Not all time okay gurls ? Haha

♥ HARGAILAH INSAN BERNAMA LELAKI.. Ouch! Wanita, sila COOL. Terimalah nasihat ini sebagai teguran membina. :)

Hehehehe..



7 comments:

LubLy said...

wanita always cooolll ever n ever n after..hoho

wa aQashah said...

hahaha.....yang part lelaki manja macam kucing tu,mmg betolkan.. manja lebih dari perempuan bila dh betul2 kenal.......

Cik Angah Humaira said...

Single is simple.. :)

Adrina Razali said...

Lol. Dulu pernah suruh someone jadi 'badut' time tengah sedih. hihi

zera eira said...

okayyy. faham boss! :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wah~ hana suka yang lelaki bukan chewgum. lepas manis tuihh je! haha..

RIMA DANIA said...

hahaha sweet pesanannya