Tuesday, 20 December 2011

Jikalau...

     Jika kamu menyukai seseorang, usahlah memberitahu si dia, kelak kamu akan kecewa.



Jika kamu meminati seseorang, usahlah menunjukkan kepada si dia, kelak kamu akan derita.


Jika kamu berkenankan seseorang, usahlah meluahkan di wall kamu, kelak salah orang yang membacanya.

anda fail kalau luahkan di fb

Jika kamu memang benar-benar tergila-gilakan seseorang, marilah meminta daripada Allah s.w.t., kerana Dia Maha Mendengar.

mintalah pada Allah

Jika benar cinta kamu kepada seseorang itu kerana Allah s.w.t., siapa tahu Dia menggerakkan hati kamu berdua dan meletakkan nama-nama kamu di Lauhul Mahfuz untuk dijodohkan.


dah baca sini > perihal jodoh






Berhulu dari Allah, maka berhilir juga kepada Allah.




sebelum korang tinggalkan blog ni, jom layan satu video. sweet sangat :D
Da abis tengok, like la fan page Shazwan sekali ye. Syukran :)





sayonara~




5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

weewwitt =D

shazwan: said...

hehe. ok tak entry baru abg ?

syafiqa fiqa said...

peewwiiit...btw... video uh sweet sgt...

Ekin ank Pak Suhaini said...

good entry :)

shazwan: said...

syafiqa : hehehe. thu xp. sweet2.

ekin : thanks ya.