Saturday, 10 December 2011

Dapat Emas Sambil Tengok Retis LIVE

video

Assalamualaikum. Malam ni aku dapat medal emas Badminton single sempena majlis penutup karnival sukan pelajar dekat UTHM aku ni. Alhamdulillah. Naib Canselor yg pakaikan aku medal. Bangga ngat. Haha. Paling best aku dapat tengok Najwa Letop atau Najwa Latif nyanyi live depan mata aku. Haha. Jakun kot. Maklumlah tak pena tengok retis dr dekat kan. Haha.

Bersama skuad badminton

Aku dan naib johan single

Ada paluan gendang

Ada bunga Api

Bersama emas Double

Aku lapar medal.

Emas pertamaku di UTHM

Najwa Letop!!

Ada breakdance

Najwa Latif atas pentas

Tu je kot.
Sayonara~






8 comments:

amirnawawi said...

Perghh!! Pingat emas tuh.. Najwa latif dtg u aku minggu lepas gak.. tapi xpergi tgk pom. Xminat dia..hehe3



Mintak tolong like, komen dan tweet entri nih.
http://www.churpchurp.com/stories/8392/

shazwan: said...

amir : hehe. alhmdllh rezeki bro. haha. oh2. ok2. budak lagi najwa latip tu ahahha. oke bro. rajin2 klik la iklan2 aku juga ya xD

Syamimi Razali said...

tahniahh bro !

emass tuu. cayyalah ! :)

ieyra heo young said...

UTHM BATU PAHAT erk ??

abg kita pun blaja situ ..hehe^^

Gen2Merah said...

emasss??? perghhh.. mesti hebat ni.. jom kita frenly match.. ehehe

shazwan: said...

syamimi : thanks tau. hehehe

ieyra : yup. oh yeke ? kos ape ?

gen2 : hehe. xla hebat mana. wah boleh2.

.cik syana. said...

fuyoo! congratss der!heee xD
uthm ke?xla bpe jauh sgt. bile ni?bile ni ade retiss turun bP? huhu~

shazwan: said...

syana : thanks yaw. yup. uthm. 9 disember aritu. hehe