Saturday, 5 November 2011

HHM : Hiburan Hujung Minggu

. Maka tersebutlah kisah perihal 3 ekor pontianak. Memasing nak nunjuk siapa yang paling terer. Mereka pun mengadakan sebuah pertandingan tunjuk SAPA PALING POWER.
.


Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, 
tak sampai 2 minit dah balik. mukanya  penuh dengan cucuran darah.




Terus dia berkata : "Nkorang nampak kampung kat seberang bukit itu ?"
Yang dua ekor pontianak tu ngangguk, "Iya, nampak. "
Satu kampung tu
itu...habiissss aku kerjakan!!!!"


Angin jugak dua ekor pontianak tu dengar keANGKUHan pontianak muda. Kini giliran pontianak yg setengah abad tu pulak. Dia pun pergi sekelebat jugak, tak sampai 1 minit dah balik. mukanya  juga penuh dengan cucuran darah.



"Nkorang nampak Bandar tu ?", katanya dengan muker yg kerek "Iya,
nampak", yang dua ngangguk juga. "
Satu bandar itu juga habiiissssss ". kata pontianak yg setengah abad sambil ketawa seram," ha ha ha hah".


Pontianak yang satunya lagi tambah panas, dia pun nak show off jugak.
Dia pun tunjukk skill terbang cam kilat. Amat lah terperanjat nya dua
sahabatnya, sebab 
tak sampai setengah minit dia dah balik, dengan penuh cucuran darah di mukanya...



Lalu pontianak yg 2 ekor tu berkata, "gilaa ahh dia ni tak sempat aku
nak duduk dia dah balik, memang dia paling power". Sambil mengosok gosok idong nya pontianak tu pun berkata , "Ngkorang nampak tembok batu tu ?"


" Nampak! Nampak!", kata yang 2 ekor tu...
"Err tadi aku tak nampak".!!!!!
Padan Muka. Haha
p/s : cuba cari kucing dlm gambar bawah ni.  hehe


kbye. slmt brhjg mggu.


4 comments:

Miss Eiza said...

yeayyy dah nampak kucing tu...ade hadiah tak?hihihi

shazwan: said...

eiza : bagus2. nnti sy blanje mcd k? haha

Syakir Rahman said...

x nmpk pon....dah juling pon mata ni...hahaha

shazwan: said...

syakir : ade. bro tengok bawah jalan. batu paling kanan sekali. tengok dekat2 area situ. ade kucingnye. hehe