Wednesday, 26 October 2011

Kenapa Lelaki Suka Tanya Waktu Kat Awek ??

Assalamualaikum semua. ape kabar ? harap baik2 aje la kan. lama tak menconteng dekat blog. ni baru dapat peluang. tulis, tulis dan tulis. nilah entry kali ni.  kenapa lelaki suka tanya waktu kat awek ? macam kat bas stand. betul tak ? haha


Apa lagi, sah dan sahih nak ngorat ler tu. Betul kan cakap aku ni ? eh, senyum2 la pulak, suka la tu. Hikhik.
jangan nak gatai na ! haha


Sebenarnya orang lelaki ni tak berapa yakin dan tak tahu nak mulakan bicara, jadi yang terlintas nak tanya jam sebab nampak awek tu pakai jam, maka lelaki pun tanya la..”Jam pukul berapa cik adik ?” hehe.
tak tahu ke tak malu ? 


Pasal lelaki malas nak pakai jam, bukannya tak mampu nak beli tapi tak reti nak menilai kepentingan masa. (maybe). tapi bukan semua la. sesetengah je.
Masa Itu Emas



Kalau la awek tu teman chat yang pertama kali berjumpa dan tak cantik maka boleh la si jantan perasan yang dia hensem sangat saja-saja tanya jam pukul berapa ? konon ada hal lain.
saya kan hensem. hikhik


Dengan harapan kalau dah serius bercinta dengan awek tu kelak akan mendapat hadiah jam tangan time bufday.
omg ! besarnye.
yela kot. haha


p/s : xde kene mengena pic ni. sekian.

2 comments:

IZNIE MEI said...

nasib baik cek tak suke pakai jam n duduk kat bustand..
haha

shazwan: said...

iznie : xpe. awk teng0k jam f0n je. haha