Sunday, 27 May 2012

sebentar cuma tapi sangat bermakna :DD

Assalamualaikum. 

Dah seminggu lepas reunion baru aku dapat hapdate. Bhaha. Better late than never kan. Okayy entry tak best kali ini adele pasal reunion kawan2 bujang aku sepanjang 5 tahun di Mrsm Terendak (2006-2010). Alhamdulillah dapat jumpa. Kayy jum lihat ape yang ade. Hihi


Hari kejadian : 18 Mei 2012
Tempat kejadian : MRSM Terendak
Pelaku : Budak bujang spm 2010

Aku dan Iqbal jumpe di Melaka Central. Kami pi Sg.Udang naik beca. Eh salah, naik bas.

My best buddy :)

Dah sampai sungai udang, terus pi cc.

Iqbal,Zaeem,Fadh dan Faisal.

Depan masjid. Tengah discuss sape nak jadi imam Jumaat. haha

Lepas solat, makan lerrr.

Rindu terubat bila sudah masuk pintu gerbang MRSM

Sampai terus amik sijil Speyemm

Itu adalah Mr.Monyet. Penduduk asal Terendak.

Sesi melawat blok tercinta. Hewhew

Solat jemaah Asar di Surau ber'econ'

Gambaq aku satu ja. haha. Jadilahh.


Board BADAR yang semakin berinformasi.

Petang nak main bola padang. Satu bola pun takdee. Hanya rugbi.

Main futsal ler jawabnyee. Bersama adik2 junior.

Hero gadis-gadis : Norman,Sidqi dan Faisal.

Balik ke rumah homestay. Rumah Cik Hatta lama.

Empat kereta semuanya.

Bersama ketua warden baru.

Haha okay malam aku,zaeem n Karu kene panggil bagi talk kat depan surau. Malu =='

Makan malam di depan Balai polis. Kamera cikai. Memang camni
gambarnyee.haha

Lepas dinner,main futsal sampai pengsan. About
11 to 3 am.

Pastu balik,tidoqq lena.

Esok pagi pi Tanjung Bidara makan.

Kenangan yang tidak mungkin dapat dilupakan.
GAMBAR HABIS.
Semoga ukhuwah yang terbina kekal terjalin dan mendapat keredhaan-Nya. Diharapkan semua kawan lelaki dan perempuan Speyem 2010 akan maju jaya. InsyaAllah. Hehe. Daaaa.




No comments: