Saturday, 3 December 2011

Segment | Santai Blogger 3!

Assalamualaikum. Kali ni nak support Abg Ku yg hensem ni. Hehe.


Hobi aku ?

Lain tak bukan  adalah main badminton. Hehe.

boleh earn duit. macam guna churp2 hehe

Aku nak tag

Nk join ? klik banner tau. jom support abg Ku. 

Sayonara~



13 comments:

Ku Azhar said...

waaa!!!! terbaekk laa...lg cpt masyuk cmnie! hehehe thanks for joining :)

shazwan: said...

HEHE. thu xp. sme2 abg Ku. rajin2 klik la iklan2 k? hehe

Amyra Azhar said...

waa, badan fit ooo main badminton..hehe
singgah dr group 2 n_n

DiDiE eLa said...

dd dari group 2 jugak...

LaDy NeA said...

dah follow awak dari segmen sama!!! follow lar balek kalo sudi!!!

http://ladynea.blogspot.com

FarhanahAdzlan said...

eh samalah suka main badminton..tapi yg peliknyer saya slalu kalah dengan adik saya..haha(saya sorang je leyh gelak awk xleyh)

main badminton leyh earn money?

CekbOlat-bOlat said...

wah.. abg kitew ni mcm2 segmen die eh ^^

Eida Arina said...

singgah and follow this blog...

saya dtg dri segmen yg sama ^^

Eza Boom Boom :) said...

main badminton badan pun sihat...Hehe..:D InsyaAllah..

Eza singgah dari segmen yang sama...Salam kenal-kenal..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

nita said...

salam perkenalan ~
follow dari segmen yg same ~
singgah balik kalo sudi ye ?
btw , chantek blog awak ! LUKISAN HATI

! AYIES ZAIMA ! said...

fly dari segmen yang sama ..

saya suka main badminton gak !!
tapi dah lama xmain sbb xd kawan X)

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

J. Hass said...

hye.. datang singgah dari jauh ni.. singgah blog jalal ye.. :)

http://lorongkanan.blogspot.com/

ayien said...

join jom ? link