Thursday, 1 December 2011

I Follow, You Pun Kene Follow Balik :)

Assalamualaikum. Kadang2 ada blogger yang follow kita dan suruh kita follow balik. Dalam pada itu, ada yang follow balik. Namun ada juga yang tak. Bagi aku, follow blog org ni depends on kita. Kalau follow je ramai sangat tapi tak jenguk2 ke blog yg kita follow tu pun tak guna jugak kan ? So, ikut kita la. Kalau blog dia informatif, why not kita follow ? Sah2 entry2 tuan blog tu bagus dan banyak general knowledge atau facts. Sharing is caring. Selain tu, kalau blog tu banyak join segmen atau contest atau blog tu sendiri yg anjurkan, Why not kita follow ? Macam aku. Hehe. Suka join segmen atau contest. Sekadar mencuba. Mana la tau ade rezeki ke nak dapat something. Kita pun boleh explore byk blog2 yg super duper awesome dan mampu capai great zest of life. Baru Syok ma..Hihi

Tu je kot malam ni.
Nak baca lagi :  Cerita Cik Syeida


'Followlah dengan ikhlas'



5 comments:

Fendy said...

follow kene ikhlas....pastikan yg memg blog kite suka...bukan sebab die blogger otai or ramai follower

Muhammad Ilham said...

hahahahhaha ok.. also follow my blog ok

CekbOlat-bOlat said...

=) tawu takpe.. bolat kdg2 buad taklyan yg pakse memaksa.. geramm! haha.. abg shazwan kn ade ^^

SpeakerSekolah said...

Memang mnyampah u polo i,i polo u back..aku lg suke orang polo blog aq tnpe tnggal jejak..conpem aku polo blog dia..

shazwan: said...

fendy : btol bro. ikhlas pntg.

ilham : haha. terjah blog lu bro.

Cekbolat : bagus la mcm tu. kn2 ? ececeh !! nsib baik abg ade hehehe

speaker : thu xp. ikut kita la kn.