Saturday, 17 December 2011

Day 12- How you found out about Blog and why you made one

Assalamualaikum.

 Macam mana ek aku tahu pasal blog? aku rase setat adik pompuan aku buat blog dia then aku pun pegi usha la blog dia. Dari situ rasanya timbul minat aku nak buat blog. Hehe.

Aku rase aku nak buat blog sebab nak share dengan rakyat Malaysia something yg mungkin bermanfaat dan juga satu platform aku improve diri aku. Selain itu, aku juga nak kenal dengan blogger2 hebat macam akk Lyssa, akk Epal dan abg BA. Tapi yang penting niat kena ikhlas dan kerana Allah. Segala yg baik kan datang dpd Allah sedangkan yg buruk daripada kita.

Sayonara~



2 comments:

@ Syima Raaif @ said...

ade blog ni best..kite bole cter apa je yg kite suke =) hepy berblogging ^^

shazwan: said...

btol syima. setuju. hepi berblogging juga syima.