Wednesday, 7 December 2011

Aku di Tagged

Assalamualaikum.

balik kuliah - ptg check shoutbox..kan dah kena tag..btw, thanx to akk DD sebab tag gue dalam ramai - ramai orang.

Siap ade rules lg.

1// You must post these rules in your entry




2// Each person must post about themself in their jurnal
3// Answer the question that tagger has set for you in their 
post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4// You must choose 11 people to tag and link then to your post
5// Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6// No tag back
7// No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"



mEnGeNai aKu

1. Aku sporty.
2. umur 18 tahun.
3. lahir pd 1 sept '93
4. suka main badminton.
6. suka baca novel.
7. suka tengok nada cinta, peberet gue tu .
8. gue low profile. hehe
9. gue nak beli bmw bila besar nnti. muehhehe.

Soalan dr akk DD


1. belajar kat mana ?
- U tun hussien onn , Johor


2. jurusan ap kt u, kt skola aliran pe ?
- mekanikal engineering kt u, dlu kt mrsm aliran sains.


3. tarikh lahir n tahun gue ?
- satu september 1993. gue awet mude. hehe


4. tempat yg nak sangat pergi ?
- mekah n Nou Camp ,Barcelona sbb gue minat Barcelona ngat. Lebiu Barca.


5. emak ke ayah paling garang ?
- abah. tapi baik.


6. kalau sayang sangat kt someone, apa yg akn gue buat ?
- jaga dia baik2 dan doa pd Allah agar dikekalkan hubungan kami :)


7. selain fb, twitter, blog, kalau on9, gue bukak ape je ?
-gue bukak u-tube layan nada cinta. peberet gue.


8. pena x jumpe kawan2 yg memang gue kenal dlm fb jer ?
- pena. 


9. sape yg gue minat dalam fb ?
-ainan tasneem la sbb sore dia besh. lagipun dia cun hehe.


10. paling suka lagu apa ?
- Ya sudahlah . ni lagu peberet gue.


sekarang gue nak tag 11 org .


* nita


*izyan


*syaiful


*nisa


*wana


*ziyyad


*aziey


*nabihah


*sue


*saif


*adik bolat

gue pilih kawan2 gue nih. sambil tu boleh kenal2 dengan dorang. Ce cite.


Soalan dari gue :

1. Nama dan bufday korang ?


2. Hobi korang ?


3. Korang ni K-pop ke ?


4. Rasa2 nak tunang dulu ke nak kawin terus ?


5. Bagi korang, kawan ke kekasih hati lagi penting ?


6. Kalau korang fed up, apa yg korang akan buat dulu ?


7. Antara Skype, Twitter, Blog n Fb, mana korang gune lagi kerap ?


8. Apa korang nak jadi besar nanti ?


9. Korang suka suasana kampung tak ? Kenapa ?


10. Korang suka kanak2 tak ?


11. Korang rasa aku hensem tak ?



Gue nak letak gamba gue yg hensem ngat ni. Perasan je. Haha.



Thanks kalau sudi jawab. Gue x sabar nak terjah kawan2 gue ni. 

~Sayonara









8 comments:

DiDiE eLa said...

eyh2 kita september lah...hee

lagu nada cinta...suma nada cinta.. keh4

dan...bakal engineer jugak... =P

shazwan: said...

HEHEHEHEHEHHE...

syaiful said...

lol...aku xd jawapan la na bagi haha XD

Marhamah Junaisha said...

Ce tag kite...Nk jugak jawab soalan PAKCIK SHAZWAN ni..segan lee nak jawab tetiba pulakk ken... :P
#muka segan -.-

CekbOlat-bOlat said...

yeayyyyy ! esk bolat buaddd,,
ngntok nih -_-"

Miss Niesa said...

Dah jawab ! tengok jangan tak tengok .

CekbOlat-bOlat said...

dh jawab !
nah link..
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/12/di-tag-oleh-serigala-bunian.html

shazwan: said...

thanks semuanya. akak gue terjah hehe