Friday, 25 November 2011

Please Comfort Me, My Friend.

Assalamualaikum semua kawan bloggers dan pembaca. Sudah lama rasanya aku tak update. Dulu selalu update c0z dekat rumah ada internet. Now, dekat hostel U aku ni, sangat susah nak buat entry baru, nak blogwalking apa lagi. memang tak la.Rindu sangat nak blogwalking. Tengok blog bloggers yang comel2 belaka dan juga ada yang begitu informative sekali blognya.Tapi aku sedih la. Sebab apa ?? Coz internet sangat teruk di bilik aku. Maklumlah, bilik paling hujung kan. Mungkin tak sampai wavelength internet tu dengan bilik aku. Adoyai nye pun. Nak pakai broadband, takde pulak. 
 

Sabo je lah. So, bila takde internet, main game jela aku. Or tengok movie2 best. Ape pon cannot kan ? Nampaknya kene lah aku memberatkan punggung untuk bangun buat report pada Pusat Teknologi Maklumat la jawabnye. Harap2 masalah ini dapat diselesaikanlah. Erm, jumaat depan aku ade tournament badminton sempena Karnival Sukan Pelajar dalam UTHM ni. Harap2 aku dapat perform the best la and dapat pergi jauh. insyaAllah. Doakan aku ye kawan2. Korang pun sama ok ? Do well in your life.

 
Don't Worry, Be Happy




2 comments:

echa said...

bilik aku ade uthm hotspot,,naik sem nih baru ada. maybe lambat sbb ade yg salah guna..game maybe?? pasal tournament..GOODLUCK yaww kawan!

shazwan: said...

tula. uthm hotspot tu baru lg. dlm proses katanya. aku dgr psl game jgk. tp game x ggu internet kot coz dorang main game pakai line sendiri. ok echa. thanks yaww!!