Monday, 21 November 2011

Everything Gonna Be New

Assalamualaikum.

Hari ni, tanggal 21 Nov, bermulalah story baru dalam hidup aku. Sem baru, bilik baru, kawan2 baru, awek baru. takdela. Just joke. Hihi. Tapi pagi ni patut ada kelas. Tapi takde kelas pulak. Hepi jugakla. takyah nak hepi sangat la kan. haha. Btw, aku sudah ada target pada sem baru ni. Aku nak Dean List and dapat main badminton. Jadi wakil u aku ni. Hehe. So, i need to work hard from now. Success would not come without effort and sacrifice. Doakan aku kawan2. Korang pun gudluk jugak. Tapi kalau nak berjaya, korang boleh ikut formula ni.


Apa kena DUIT dengan belajar ? Pelik tak? Macam ni.


DOA


USAHA


IKHTIAR

TAWAKKAL


MAKA, insyaALLAH dengan DUIT, kita mampu mencapai




Gud luck guys, bye2


3 comments:

husnazahidi said...

insyaALLAH..^^
all the best ye..

I am Aim's said...

well.....
jgn lupew juga kwn2 yang sedia membantu...

shazwan: said...

@Husna: syukran. ok. i do my best

@Aim's : okayy. thanks for the advice,