Sunday, 23 October 2011

Play The Game : BADMINTON

assalamualaikum. apa khabar semuanya. harap Sihat-sihat belaka. hari ni aku ade game badminton dekat Shah Alam.( seksyen 19 )siap dapat baju lagi. tapi tak lawa la. buat kain buruk boleh la. haha.kata tournament ni untuk beginner and amateur. sekali state player pon ade.haha. BUNGKUS-BUNGKUS. ape pon tak boleh. tapi memang susah la nak menang walau satu round. nak sampai ke final ape tah lagi kan ? aku punye rezeki sampai suku akhir je. kalah 30-29. alhamdulillah. janji tak kalah awal2. bukan ape. tak berbaloi. tapi rasa GUGUP 


sangat menguasai diriku. aduh. bukan takut dengan opponent, cuma takut buat mistake. atau lagi teruk SILLY MISTAKES. adoyai. tapi tak apa la. okayy la tu. alhamdulillah. bukan selalu masuk tournament. dapat tengok skill orang yg AWESOME. terbaik la ..apepun main badminton memang best. the most safest sport in the world.


p/s : main la badminton. best tau. xD

4 comments:

echa said...

badminton mmg terbaek!!hehehee..

amira mustafa said...

safest lah sgt kan?untunglah tau main badminton:P

niesa said...

untungla msk tournament... :)
anyway congratz msk suku akhir...

shazwan: said...

echa : kan2 ? hehe

amirah : safe la. kurang risiko injury. haha. mai sini blaja men badminton ngn aku. haha

niesa : haha. nak cube2 je. thanks nisa.